11 Април 2017
9464
Снимков материал: pixabay.com
Необходими продукти:
3 яйца
80 грама мед
60 грама кафява захар
150 грама масло
1 ампула ваниловия есенция
1 щипка сол
10 грама бакпулвер
450 грама брашно
1 яйце
1 супена лъжица прясно мляко
1/2 чаена лъжичка разтворимо кафе
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса и покрийте тава с лист пергамент. Разтопете меда и изчакайте го да изстине.
Сложете брашното и бакпулвера в купа. Разбийте яйцата, захарта и ванилията.
Прибавете меда, маслото и щипката сол. Комбинирайте течните, сухите съставки и направете тестото. От него оформете малки топчета, подредете ги в тавичката и глазирайте със смес от разбито яйце, прясно мляко и кафе.
Направете драскотини по повърхността на сладките с помощта на вилица и ги изпечете за 20-25 минути. Охладете, подредете в плато и поднесете.
Прибавете меда, маслото и щипката сол. Комбинирайте течните, сухите съставки и направете тестото. От него оформете малки топчета, подредете ги в тавичката и глазирайте със смес от разбито яйце, прясно мляко и кафе.
Направете драскотини по повърхността на сладките с помощта на вилица и ги изпечете за 20-25 минути. Охладете, подредете в плато и поднесете.
Да ви е сладко!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари