Веганско рагу с ряпа и тиквички

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Веганско рагу с ряпа и тиквички
Веганско рагу с ряпа и тиквички
admin
Добавена от: admin
7971
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1/2 кг картофи (нарязани на едро);
1/2 кг ряпа (нарязана на парчета с дебелина 1 см);
400 г тиквички (нарязани на полукръгове);
150 г зелен грах;
1 морков (нарязан на кръгчета);
1 глава лук (нарязани на полукръгове);
3 с.л. олио;
сол

Маслото се затопля да омекне и се разбърква с брашното, прибавя се млякото и солта, замесва се тесто. Разделя се на 4 части и всяка част на 10 топчета, слагат се във формички намазани с мазнина, натискат се да добият формата и се пълнят с натрошеното сирене, размесено с яйце и настъргания кашкавал, разбъркан с прясното мляко. Пекат се на умерена фурна до зачервяване.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft