Свински джолан на фурна

вход през zajenata.bg
Свински джолан на фурна
admin
Добавена от: admin
217440
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 бр. свински джолани
2 глави лук
2-3 дафинови листа
5-6 скилидки чесън
2-3 с.л. зехтин
2 ч.л. червен пипер
5-6 зърна черен пипер
4 бр. картофи (необелени)
2 бр. моркови
1 ч.ч. бяло вино
сол

Джоланите се поставят в тенджера под налягане, заедно с целите необелени картофи, моркови, скилидки чесън, подправките и виното. Залива се с вода до покриването им и се добавя зехтина. Вари се 1 час. След като е готово джоланите се изваждат и се поставят в тавичка. Соса от тенджерата без картофите се пасира а картофите се обелват и нарязват. Соса заедно с картофите се поставя при джоланите и се запича за около 30 минути като от време на време поливайте със соса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft