Вече правя пуешкото само така: слагам в гърненцето заедно с... Получава се разкошотия, а на всичкото отгоре е диетично!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече правя пуешкото само така: слагам в гърненцето заедно с... Получава се разкошотия, а на всичкото отгоре е диетично!
Вече правя пуешкото само така: слагам в гърненцето заедно с... Получава се разкошотия, а на...
6362
Вече правя пуешкото само така: слагам в гърненцето заедно с... Получава се разкошотия, а на всичкото отгоре е диетично!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пуешкото е не само вкусно, но и много нискокалорично - в 100 гр. има само 113 калории! Мнозина рядко прибягват до него, защото се получава леко сухо...

Но сготвено по правилния начин, то отсякъде превъзхожда пилешкото и всички други видове месо! Предлагаме ви днес да го опитате в гърненце с ароматни гъбки - става мозък!

Продукти:

500 гр. пуешки гърди

300 гр. бели гъби

350 гр. домати

200 гр. лук

2 с.л. грах

сол на вкус

черен пипер на вкус

Приготвяне:

  1. Лукът се нарязва на кубчета, доматите - на филийки, гъбите - на не много ситно, а пуешкото филе - на средно големи парчета.
  2. В долната част на гърнето първо се слага лукът, след това - гъбите, грахът и месото. Подправя се със сол и черен пипер, след това се покрива със смлените или нарязани домати.
  3. Гърненцето се пъха във фурната и се "забравя" за 1.5 часа при температура от 200 градуса.
    Резултатът винаги е страхотен!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft