Има нещо различно в тези пържоли. Няма да повярвате какво е, но точно в него се крие тайната на крехкостта и сочността им

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Има нещо различно в тези пържоли. Няма да повярвате какво е, но точно в него се крие тайната на крехкостта и сочността им
Има нещо различно в тези пържоли. Няма да повярвате какво е, но точно в него се крие тайната на...
12566
Има нещо различно в тези пържоли. Няма да повярвате какво е, но точно в него се крие тайната на крехкостта и сочността им
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тези пържоли определено са нетрадиционни, но стават най-крехките и сочни

Предлагаме ви една рецепта за нетрадиционни пържоли, но за сметка на това стават едни от най-крехките, които сме опитвали някога. Доста са лесни, затова не се чудете от съставките, ами бързо ги опитайте.

 

Тези пилешки пържоли с круши стават неустоими, няма по-крехки от тях

Трябват ни две големи пилешки филета – пеперуда, две круши, половин чаша зехтин, сол на вкус, щипка джинджифил, щипка сух розмарин, една чашка бяло вино, две лъжици уиски, една чаша с настърган пармезан.

Първо измиваме и почистваме крушите, а после ги режем на ладии и ги поръсваме с джинджифил.

След това ги намазваме със зехтин и ги запичаме от двете им страни на грил тиган. Вече грилованите круши ги поставяме в купа.

След това взимаме пилешките филета и ги режем на две части, за да се получат общо четири броя. Начукваме ги хубаво и ги поръсваме със сол и със сухия розмарин. После ги поставяме в тавата.

Поливаме ги едновременно с бялото вино и уискито, а накрая им добавяме и зехтин, плюс половин чаша с вода. В това положение ги оставяме да се мариноват хубаво за около два часа, но ако нямате време, може и за по-малко.

После ги печем на умерена температура във фурната за около 20 минути, след което покриваме тавата с фолио за печене и печем така заедно с фолиото за още 15-ина минути.

Накрая, когато вече са готови, тези вкусни пилешки пържоли се поднасят заедно с грилованите круши, а месото се полива със соса от печеното. Наръсваме и настърган пармезан и играта просто заспива.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft