12 Юни 2013
190390
КЮФТЕНЦА НА ФУРНА
КЮФТЕТА С ВАРЕН ОРИЗ
КЮФТЕТА С ДОМАТЕН СОС
КЮФТЕТА С ОРИЗ
КЮФТЕТА С ПАТЛАДЖАНИ И ЛУК
КЮФТЕТА С ПРАЗ НА ФУРНА
КЮФТЕТА ЯХНИЯ
ТАТАРСКО КЮФТЕ
КЮФТЕТА В БЯЛ СОС
КЮФТЕТА С ОРИЗ
Продукти: смляно месо 750 г, яйца 4 бр., мас 100 г (1/2 чаена чаша), ориз 100 г (1/2 чаена чаша), сол и черен пипер на вкус, галета.
Към смляното месо се прибавят двете яйца, свареният ориз и подправките. Сместа се омесва добре и се оформя на кюфтета, които се потапят в другите две разбити яйца, овалват се в галетата, отново се потапят в яйцата и се изпържват в сгорещената мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари