2 Септември 2014
12107
Снимков материал: pixabay.com
Съставки:
чаша вода,
половин чаша олио,
чаша захар,
2 чаши брашно,
2 супени лъжици конфитюр по избор,
2 ябълки,
бакпулвер,
4-3 лажици какао на прах,
50 грама тъмен шоколад
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките и ги рендосайте. Всички съставки с изключение на шоколада се смесват добре, и добавяте ябълките в сместа.
Разбъркайте няколко минути, след което сместа се изсипва в тиган намазан с масло и поръсена с брашно
Печете 40 минути на 180 градуса.
Към горещия сладкиш прибавете глазура от разтопен шоколад. По желание, почерпете със сладка подправка или сезонни плодове.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари