Не обичам да хвърлям храна. Когато ми остане стар хляб, правя на децата лакомки - облизват си и пръстчетата накрая!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Не обичам да хвърлям храна. Когато ми остане стар хляб, правя на децата лакомки - облизват си и пръстчетата накрая!
Не обичам да хвърлям храна. Когато ми остане стар хляб, правя на децата лакомки - облизват си и...
46009
Не обичам да хвърлям храна. Когато ми остане стар хляб, правя на децата лакомки - облизват си и пръстчетата накрая!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Апетитни пържени филийки хляб - любимата закуска на малки и големи. Днес ви предлагаме не просто да ги изпържите, а да ги потопите във вълшебна смес, която ще ги направи мекички и ароматни.

За целта най-добре е да използвате стар хляб - поне на 2-4 дни.

Съставки:

1/2 стар хляб

50 гр. кашкавал

3 яйца

3 с.л. сметана

1 ч.л. италиански подправки

сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

  1. Нарежете хляба на филийки 1-1,5 см. дебели. За удобство можете да отрежете всяко парче наполовина.
  2. Смесете яйцата, настъргания кашкавал, заквасената сметана, сол. Добавете черен пипер, италиански билки (може да се заменят с други любими подправки), разбъркайте добре.
  3. Потопете всяко парче хляб в сместа и изпържете хубаво от двете страни.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft