Сиромашки сладкиш за празник и делник. Докато го сервирам на масата и децата му видяха сметката

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сиромашки сладкиш за празник и делник. Докато го сервирам на масата и децата му видяха сметката
Сиромашки сладкиш за празник и делник. Докато го сервирам на масата и децата му видяха сметката
20378
Сиромашки сладкиш за празник и делник. Докато го сервирам на масата и децата му видяха сметката
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

На вашето внимание – един извънредно вкусен сладкиш с филиран бадем. Приготвянето му ще ви отнеме само 60 минути.

Продукти:

500 г брашно
400 г масло
8 яйца
350 г пудра захар
100 г филиран бадем

Приготвяне:
Оставете маслото на стайна температура да се размекне леко.

След това го смесете със захарта с помощта на миксер. След като сместа се хомогенизира прибавете и жълтъците на яйцата, които предварително сте отделили от белтъците.

Белтъците разбийте на сняг. След това ги смесете с брашното и разбъркайте внимателно с лъжица, не с миксер.

Добавете сместа с белтъците към тази с жълтъците. Разбъркайте отново ръчно и излейте в тавичка за печене, предварително постлана с кухненска хартия. Печете в загрята на 200 градуса фурна за около 30 минути или до готовност.

5 минути преди да извадите сладкиша от фурната поръсете с филираните бадеми и печете още малко.

Източник: az-jenata.bg

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft