Това свинско месо става повече от крехко, сочно и ултра вкусно
Предлагаме ви рецептата или по-скоро тайната на това ултра крехко свинско месо , което само се разпада на вилицата. Нож не ви трябва, а само добра компания и подходящо питие.
Може би най-крехкото свинско месо, което сте яли – прави се лесно и става омайващо апетитно
Трябват ни 500 грама свинско месо, магданоз на вкус, един морков, две чаши ябълков сок, половин чаша с пилешки бульон, олио, мащерка, един дафинов лист, две зърна бахар, черен пипер и сол на вкус.
Първо трябва да си нарежем свинското месо на кубчета и да го подправим на вкус. После го слагаме да се позапържи, докато не добие златист и апетитен цвят. Чак тогава прибавяме към него нарязаните на ситно лук и магданоз.
Заливаме ги отгоре с ябълковия сок и оставяме всичко това да кипне. После оставяме ястието да ври, но вече на слаб огън за около един час като не пропуснем да го захлупим с капак, за да се задуши по-хубаво и да стане крехко.
Около 15-ина минутки, преди да е съвсем готово, прибавете към него и останалите подправки. Наистина невероятно сочно и най-вече крехко става месото, приготвено по този начин. А сосът му придава просто неустоим вкус.
Пожелаваме ви да си го приготвите и хапнете с огромна наслада и да ви е много вкусно на всички!