Цялата къща ухае на есенна гора, докато ги готвя. Чудни гъбки на тиган - пригответе ги така и никога няма да забравите вкуса им!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Цялата къща ухае на есенна гора, докато ги готвя. Чудни гъбки на тиган - пригответе ги така и никога няма да забравите вкуса им!
Цялата къща ухае на есенна гора, докато ги готвя. Чудни гъбки на тиган - пригответе ги така и...
35568
Цялата къща ухае на есенна гора, докато ги готвя. Чудни гъбки на тиган - пригответе ги така и никога няма да забравите вкуса им!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Гъби  - много популярен продукт. Обикновено ги приготвяме като гарнитура или ги добавяме към ястията за аромат.

Днес ви предлагаме да ги изпържите, но не по обичайния начин - с лук.

Приготвени по нашия начин, те ще бъдат незабравимо ястие за всеки празник. Само няколко малки трика напълно ще революционизират вашата представа за това ястие!

Съставки:

500 гр. гъби

зехтин на вкус

2-3 с.л. сухо бяло вино

2-3 скилидки чесън

сол на вкус

Приготвяне:

  1. Нарежете гъбите.
  2. Загрейте тигана, изсипете вътре малко зехтин.
  3. Хвърлете в загретия тиган счукания чесън и изчакайте малко, така че да даде вкус и аромат на зехтина.
  4. След това добавете гъбите и ги запържете до кафяво.
  5. Прибавете и виното, и задушавайте гъбите, докато то се изпари. Подправете със сол и сервирайте.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft