Цялата къща ухае на есенна гора, докато ги готвя. Чудни гъбки на тиган - пригответе ги така и...
12 Октомври 2016
35568
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Гъби - много популярен продукт. Обикновено ги приготвяме като гарнитура или ги добавяме към ястията за аромат.
Днес ви предлагаме да ги изпържите, но не по обичайния начин - с лук.
Приготвени по нашия начин, те ще бъдат незабравимо ястие за всеки празник. Само няколко малки трика напълно ще революционизират вашата представа за това ястие!
Съставки:
500 гр. гъби
зехтин на вкус
2-3 с.л. сухо бяло вино
2-3 скилидки чесън
сол на вкус
Приготвяне:
- Нарежете гъбите.
- Загрейте тигана, изсипете вътре малко зехтин.
- Хвърлете в загретия тиган счукания чесън и изчакайте малко, така че да даде вкус и аромат на зехтина.
- След това добавете гъбите и ги запържете до кафяво.
- Прибавете и виното, и задушавайте гъбите, докато то се изпари. Подправете със сол и сервирайте.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари