Доматчетата с кашкавал изглеждаха фантастично, но отдолу се криеше още по-вкусна изненада!...
22 Юли 2016
11291
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Няма нищо по-лесно от това да приготвите пилешките пържоли, като ги запържете от двете страни в тиган. Но ние ви предлагаме да ги запечете на фурна с малко добавки, така че да станат сочни и крехки - такива не сте ги и сънували!
Продукти:
600 гр.
пилешко филе
1 глава лук
5 домата
250 гр. кашкавал
5 ч.л. майонеза
сол и черен пипер на вкус
2 с.л. олио
Приготвяне:
- Нарежете пилешките гърди напречно на парчета с дебелина 2-3 см, след което ги начукайте добре.
- Сложете месото върху тава, покрита с хартия за печене, намазана с малко олио.
- Нарежете лука на малки кубчета, доматите - на кръгчета.
- Поръсете месото със сол и черен пипер, намажете с майонеза. Сложете ги върху лука, след това покрийте с доматите.
- Пъхнете ги за 20 минути във фурната, предварително загрята до 200 градуса.
- Извадете пържолите и ги поръсете с настърган кашкавал. Върнете ги във фурната за още 10 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари