Като отидем при баба им ги ядат до спукване, а вкъщи не близват. Стана ми интересно да видя свекърва ми как ги прави

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Като отидем при баба им ги ядат до спукване, а вкъщи не близват. Стана ми интересно да видя свекърва ми как ги прави
Като отидем при баба им ги ядат до спукване, а вкъщи не близват. Стана ми интересно да видя...
94393
Източник: http://novinibg.net
Като отидем при баба им ги ядат до спукване, а вкъщи не близват. Стана ми интересно да видя свекърва ми как ги прави
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Панирани филии с кашкавал, каквито не сте яли досега

 

Нужни продукти:

10 филии сух хляб

3 яйца

1 ч.ч.прясно мляко

около 300 гр.кашкавал

6-7 с.л.брашно

1.ч.л.сол

1 щипкa сода бикарбонат

мазнина за пържене.

 

Разбиваме брашното с пряснoто мляко, прибавяме разбитите яйца,сол и содата. Сместа трябва да бъде по-гъста от боза (ако е по-рядка ще бъдат мазни).Приготвяне на пане за филиите: Отгоре захлупваме другата филия.Нарязваме тънки филийки кашкавал и нареждаме върху една филия.

Потапяме двете филии заедно в пането, като внимаваме да не паднат парченцата кашкавал.

Леко изцеждаме и пържим в дълбок съд с повече мазнина.

пържени филии с кашкавал - пържене

пържени филии с кашкавал – пържене


След получаване на по-тъмен загар и от двете страни, изваждаме готовата двойна филия и слагаме върху кухненска хартия.

Така повтаряме и с останалите двойки филии. Получаваме 5 двойки панирани филии с плънка, което е една чудесна и вкусна закуска.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft