Като съм скапана от работа единствено имам сили това да спретна набързо за вечеря
11 Ноември 2016
41145
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
"С тези невероятни домашни гювечета даже и да сте яли пак ще огладнеете. Една прекрасна и мноого вкусна идея за днешния ден"
Необходими Съставки
наденица - 4 парчета
лук - 2 глави
чушки - 4 бр, печени
яйца - 4 бр.
черен пипер
сирене - 150 гр.
топено сирене - 120 г
кашкавал - 200 г
гъбен сос - 150 г
доматен сос - 150 г
зехтин - 4 ч.л.
Начин на приготвяне
Нарежете наденичките на четвъртинки, кромида на полумесеци а чушките на лентички.
Сложете във всяко глинено гювече по лъжичка зехтин и ги намажете отвътре.
Сложете от наденичките, лука и чушките, натрошете сиренето и поставете парчета топено сирене.
Поръсете със черен пипер и сложете малко гъбен сос и доматен сос.
Аз ползвам готови, продават ги в бурканчета.
Настържете кашкавала и сложете във фурна на 180 градуса за 30мин. Изкарайте ги и чукнете по едно яйце във всяко.
Сложете отново във фурната до готовност на яйцата.
Настържете кашкавала и сложете във фурна на 180 градуса за 30мин. Изкарайте ги и чукнете по едно яйце във всяко.
Сложете отново във фурната до готовност на яйцата.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари