Не е нужно да ходите до Италия, за да го хапнете! Приятелката ми е омъжена за италианец и той ми...
19 Октомври 2016
21530
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
бакпулвер
1 1/2 ч.ч. брашно
2 ч.ч. гроздови зърна
Разбивате на пухкав крем маслото и захарта.
Добавяте яйцата и продължавате да разбивате.
Слагате брашното и бакпулвера.
Разбърквате с шпатула или лъжица, докато се получи тесто.
Това тесто става малко по-гъсто, отколкото кексовото – това да не ви притеснява!
Изсипвате сместа в намаслена тава, а отгоре подреждате гроздовите зърна.
Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна.
След като изстине, поръсвате с пудра захар.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари