Новият ми кулинарен хит: Рошави патладжани с хрупкава кашкавалена коричка - мъжът ми ги обожава!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Новият ми кулинарен хит: Рошави патладжани с хрупкава кашкавалена коричка - мъжът ми ги обожава!
Новият ми кулинарен хит: Рошави патладжани с хрупкава кашкавалена коричка - мъжът ми ги обожава!
67441
Новият ми кулинарен хит: Рошави патладжани с хрупкава кашкавалена коричка - мъжът ми ги обожава!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Патладжаните са истински дар на лятото. Обикновено ги пълним, печем, затваряме за зимата...

Но днес ви предлагаме да ги претворите в чудно мезенце - хрупкави пръчици от патладжан с кашкавалена коричка.

Продукти:

1 патладжан

галета

100 гр.

кашкавал

1 яйце

2 с.л. вода

сол на вкус

черен пипер на вкус

Приготвяне:

  1. Измийте патладжана и го нарежете на малки ивици. Напълнете купата с патладжана със студена вода и го оставете да престои 10 минути. След това излейте водата и посолете парчетата патладжан.
  2. В отделна купа смесете настърган кашкавал, черен пипер и галета.
  3. Разбийте яйцето, след това добавете водата.
  4. Всяко парче патладжан първо потопете в яйцето, след това - в панировката с кашкавал. Наредете пръчиците върху покрита с хартия за печене тава и печете в продължение на 10 минути на 200 градуса.

Поднесете хрупкавите пръчици с любимия си сос - невероятно мезе са!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft