Откакто си правя сама, вече не купувам. Децата докато не им видят сметката не се спират, но поне съм спокойна, защото знам какво ядат

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Откакто си правя сама, вече не купувам. Децата докато не им видят сметката не се спират, но поне съм спокойна, защото знам какво ядат
Откакто си правя сама, вече не купувам. Децата докато не им видят сметката не се спират, но поне...
67882
Откакто си правя сама, вече не купувам. Децата докато не им видят сметката не се спират, но поне съм спокойна, защото знам какво ядат
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Представяме едни атрактивни, бързи, лесни и с малко съставки домашни бонбони . Веднъж опитате ли ги, ще искате да си ги приготвяте постоянно, а и вашите деца със сигурност няма да ви оставят на мира, докато не им ги поднесете отново.

 

Вижте рецептата за Медени топчета с орехи!

Необходими продукти:

1 1/2 ч.ч.

смлени орехови ядки

3-4 с.л. разтопено краве масло

2 с.л. какао

4-5 с.л. пчелен мед

сок на 1/2 лимон

захар на пясък за овалване

 

Начин на приготвяне:

Маслото леко се разтопява в подходящ съд. Сваля се от огъня и към него се прибавя какаото. Разбърква се, докато се получи гладка смес. Слагат се медът, смлените орехови ядки и сок от лимона. Отново се разбърква добре.

С леко навлажени ръце от сместа се оформят топчета, които се овалват в захар на пясък.

Нареждат се в подходяща чиния, след което се оставят за 1-2 часа в хладилник.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft