Човек не трябва да е Джейми Оливър или Дона Хей, за да може да се справя в кухнята като професионалист, защото всичко, което ви e необходимо са няколко съвета.
Лесно рязане чери-домати, с помощта на две чинии.
Няма нужда да искате помощ от мъж, тъй като отварянето на бурканите е много лесно, ако се използвате отварачка за бутилки.
Кафявата захар има по-голяма влажност от Бяла и затова често се правят бучки, които могат да се избегнат като съхранявате парче хляб заедно със захарта.
Отделяне зърната на царевица с помощта на нож, няколко секунди работа.
Яйцата трябва да се на стайна температура преди да се използват, което може да се постигне с тяхното кратко потапяне в съд с топла вода. След това лесно може да се направи домашен майонеза, просто разбъркване на яйцата с олио.