Реване с прясно мляко
10 Август 2014
8665
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбийте яйцата със захарта и добавете олиото, брашното, гриса, ванилията и бакпулвера. Хубаво разбийте сместа и добавете орехите. Изсипете сместа в намазнена правоъгълна тава и печете около 30 минути на 190 градуса.
Междувременно сварете сиропа: първо поставете водата заедно със захарта да заври и след това прибавете млякото и оставете сместа да къкри на слаб огън около 10 минути.
Залейте студеното реване с хладкия сироп и оставете да попие добре.
Поднесете всяко парче поръсено с нарязани орехи и настъргана лимонова кора.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари