Спретвам я за половин час, а после й се наслаждаваме чак до обяд! Моята мързелива баничка е хит в квартала, всички взеха да я правят!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Спретвам я за половин час, а после й се наслаждаваме чак до обяд! Моята мързелива баничка е хит в квартала, всички взеха да я правят!
Спретвам я за половин час, а после й се наслаждаваме чак до обяд! Моята мързелива баничка е хит в...
71344
Спретвам я за половин час, а после й се наслаждаваме чак до обяд! Моята мързелива баничка е хит в квартала, всички взеха да я правят!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Лесна, вкусна, ароматна и за нула време - това е днешната баничка с много прясно сирене и билки .

Съставки:

400 гр. бутер тесто

400 гр.

меко сирене /прясно/

2 яйца

2 с.л. заквасена сметана

1/2 връзка копър

2 скиливдки чесън

Приготвяне:

  1. Размразете тестото, както е написано в инструкциите на опаковката.
  2. За да приготвите плънката, настържете сиренето, добавете яйцето и разбъркайте добре. Също така добавете чесъна, намачкан през преса, нарязания копър, сметаната и разбъркайте съставките.
  3. Разделете размразеното тестото на 2 части и разпределете върху една от тях слой пълнеж, така че по краищата да остане празно пространство от 1 см.
  4. Покрийте плънката с втората половина от тестото и хубаво ги съединете, притискайки краищата.
  5. Поставете баницата в тавата, предварително покрита с хартия за печене,  и намажете с разбитото яйце.
  6. Пъхнете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.

 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft