Така се прави най-вкусното и бързо панирано топено сирене! Услажда се на всеки, който го вкуси и никога не стига

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Така се прави най-вкусното и бързо панирано топено сирене! Услажда се на всеки, който го вкуси и никога не стига
Така се прави най-вкусното и бързо панирано топено сирене! Услажда се на всеки, който го вкуси и...
40395
Така се прави най-вкусното и бързо панирано топено сирене! Услажда се на всеки, който го вкуси и никога не стига
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това панирано топено сирене се услажда на всеки, който го вкуси

Предлагаме ви рецептата за панирано топено сирене, която става лесно и бързо, а няма човек, който да не хареса уникалния му вкус. За предястие, мезе или дори гарнитура, е просто малка фантазия, както сами ще видите.

Страшно лесно, бързо и вкусно става това панирано топено сирене

Трябват ни две кутии с топено сирене, три яйца, галета, корнфлейкс, олио, може и малко сол на вкус.

Първо трябва да поставим топеното сирене във фризера за около 15-ина минутки.

През това време, докато то се изстудява и втвърдява, ние си разбиваме яйцата и натрошаваме корнфлейкса.

След това изваждаме топеното сирене от фризера и го овалваме фубаво в галетата. През това време в един тиган си нагорещяваме олиото, а след като вече е горещо, намаляме температурата на котлона.

След като сме оваляли в галетата топеното сирене, го потапяме последователно в разбитите яйца и после в корнфлейкса, а веднага след тва го мятаме в тигана да се запържи.

Важно е да отбележим, че топените сиренца в тигана трябва да се обръщат бързо, за да не загорят. След като видим, че те вече са получили онзи апетитен златист цвят, ги вадим от мазнината в тигана и ги поставяме да се отцедят върху кухненска хартия.

Накрая тези вкусни панирани топени сиренца ги гарнираме със сладко от боровинки, с резенчета портокал или с каквото друго имаме под ръка или пък ни харесва.

Правят се много скоростно, само за половин час са напълно готови за консумация, а са толкова вкусни, че ще си оближете пръстите само от първата хапка. Опитайте ги у дома и ще видите, че изобщо няма да съжалявате.

Пожелаваме ви да си ги изядете с огромна наслада и да ви е много вкусно на всички!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft