Продукти за тестото
6 яйца
200 г захар
4 супени лъжици какао
5 супени лъжици смлени орехи
2 супени лъжици брашно
Продукти за плънката:
за глазурата (мляко + захар)
150 г счукани орехи
125 гр маргарин
настъргани шоколад
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Отделете белтъците и разбъркайте, постепенно добавете и захарта. След това към сместа добавете и жълтъците. След това прибавете какаото, ядките и брашното и пак разбъркайте, докато всичко не се съедини.
Тестото печете на 200 градуса около 20 минути.
За глазурата пригответе 150 захар в 200 мл мляко.
Когато основата извадите от фурната, разделете на две и докато е гореща залейте с половината от тази смес и я оставете да се охлади.
В останалата част добавете орехите и разтопеното масло или маргарин намажете сладкиша, след като изстине и поставете отгоре
По желание може да рендосате черен шоколад отгоре