Агнешка дроб сарма с гъби

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Агнешка дроб сарма с гъби
Агнешка дроб сарма с гъби
admin
Добавена от: admin
50985
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Агнешката главичка и дреболиите се сваряват в отделни тенджери (може за по-бързо в тенджера под налягане). Зеленчуците се нарязват на дребно и се задушават в маслото. Добавят се оризът, нарязаните на дребно дреболии и подправките. Агнешката главичка се обезкостява. Всичко се изсипва в тава и се добавя необходимото количество от бульона от главичката. След изпичането се поръсва с пресен магданоз. Сервира се с кисело мляко. По желание може да се направи и заливка от яйца и кисело мляко или сметана за готвене.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft