Агнешки хапки с шафран и лимон
12 Март 2013
8103
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сложете в тенджера да заври 1 чаша зехтин с 1 чаша вода, 1 лъжичка шафран, 1 лъжичка канела и 1 нарязан на дребно лимон. Прибавете ½ кг нарязано на парчета агнешко месо (за предпочитане е да бъде от бута) и го варете на слаб огън, докато омекне. Поднесете с гарнитура от варен ориз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари