Агнешко задушено със сметана и мента
11 Януари 2013
7863
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Поставете агнешкото в тенджера под налягане заедно с моркова, лука, ментата, бялото вино и водата. Подправете на вкус. Затворете тенджерата под налягане с капака. Когато парата започне да излиза, намалете температурата и продължете готвенето още 15 минути. Освободете парата. Отворете тенджерата и добавете сметаната и лимоновия сок. Сервирайте ястието топло с гарнитура от варен ориз, спанак или други задушени зеленчуци според сезона.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари