23 Август 2012
223704
Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза
Какво трябва да е съотношението между вода и ориз
Не разбърквайте ориза постоянно
Ако задушавате ориз в тенджера
Когато оризът заври задължително намалете котлона
Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза
Кой ориз е подходящ за приготвяне на китайско ястие
Кои са най-подходящите подправки за ориз
Ако задушавате ориз в тенджера
Ако задушавате ориз в тенджера, то капакът задължително трябва да е поставен. По време на готвенето не отваряйте капака, както и 10 минути след като изключите котлона.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари