Ако искате дробчетата да имат вкус на пържола, пригответе ги така - всички ги хвалят до небесата!
21 Февруари 2022
8387
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Една от най-простите рецепти за приготвяне на пилешки дробчета - стават вкусни и сочни и остават такива даже на другия ден. Тайната е в добавките, от които дробчетата омекват и стават много крехки.
Ето рецептата за Най-вкусните пилешки дробчета :
Най-вкусните пилешки дробчета
Продукти:
пилешки дробчета - 500 г
лук - 1 глава
яйца - 2 бр.
царевично нишесте - 2 супени лъжици
сол
черен пипер
Приготвяне:
Измиваме дробчетата.
Подсушете с хартиени кърпи.
Нарежете на парчета.
Смесете парчетата с нарязания на кубчета лук, яйцата и царевичното нишесте.
Добавете подправките и разбъркайте добре.
Загрейте малко олио в тиган и изпържете от сместа кюфтета от двете страни до златисто .
Добавете сол на вкус.
Сервирайте кюфтетата от черен дроб със заквасена сметана и чеснов сос.
Да ви е сладко!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари