Апетитка за душата, 1 чушле и хайде отиде хляба в топене!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Апетитка за душата, 1 чушле и хайде отиде хляба в топене!
Апетитка за душата, 1 чушле и хайде отиде хляба в топене!
6546
Апетитка за душата, 1 чушле и хайде отиде хляба в топене!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Една страхотна разядка, която ще ви накара да забравите за основното хранене. Неговият ярък, свеж вкус и пикантна острота ще се превърне в универсално допълнение към традиционната ви маса.

 

съставки

люта чушка 1 брой

чесън 3 скилидки

лук 2 броя

кориандър 1 пакет

лимон 1 брой

Морска сол на вкус

 

подготовка

От лютата чушка отстранете стъблото, почистете семената и нарежете колкото е възможно по-фино. Нарежете лука и чесъна фино. Настържете един лимон, изстискайте сока. Нарязват се пресен кориандър.
Смесете всички съставки, добавете лимонов сок и сол на вкус.

Разядката се съхранява в хладилника в продължение на 3 дни, но най-добре е да се използва в прясно състояние. Ние не препоръчваме смилане на съставките в блендер, тъй като получената течност намалява качеството на подправката. Пресните натрошени домати ще бъдат много приятно допълнение , което ще придаде още повече сочност и киселост. В този случай използвайте половин лимон.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft