Ароматен джолан на фурна

2 Октомври 2012
118174
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сваряваме джолана в подсолена вода. Обезкостяваме месото и го накъсваме на малки парченца. Изсипваме месото, заедно с лука и чесъна в тавичка, подправяме на вкус и заливаме с бульона, колкото да го покрие.
Печем на 200 градуса, докато ястието остане на мазнина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари