250 г сирене Крема
сол и черен пипер на вкус
2 листа от маруля
1 ч. л. каперси
1 щипка риган
10 листа от босилек (1 ч. л. сух)
3–4 стръка пресен лук
1 връзка магданоз
1 консерва риба тон (170 г)
кората на 1 лимон
2 яйца
3–4 стръка копър
Яйцата, след като заврят, се варят минимум 5 минути, слагат се под студената вода, за да се обелят по-лесно, и жълтъците се отделят от белтъците. Консервата с риба тон се отваря, отцежда се олиото, като рибата се притиска с вилица.
Сиренето „Крема“ се слага в купа, добавят се рибата тон, жълтъците, настърганата лимонова кора и каперсите. Всичко се пасира, докато се получи хомогенна смес с гъстотата на пастет
Магданозът, копърът и перата на лука се наситняват, добавят се риганът, лимонът, сол и пипер и всичко се разбърква.
С лъжица се взима по малко от сместа с рибата тон, оформят се топчета, които се овалват в ароматната смес. Поднасят се със солени крекери или препечени филийки хляб и се сервират студени.