Ароматно желе с френско грозде и малини
22 Декември 2011
12424
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г малини
500 г френско грозде
700 г захар
1 ч.л. (5 г) винена киселина
Френското грозде и малините се заливат с вода и се варят. Сокът се прецежда и се смесва със захарта. Слага се на котлона. Желето е готово, когато взетата проба, поставена върху ръба на чиния се желира. Прибавя се винената киселина и се вари още 2-3 минути. Готовото желе се насипва горещо в съдове.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари