Баница на охлювчета

22 Декември 2011
12192
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г фини кори за баница (1 пакет)
150 г сирене
120 г масло
4 бр. яйца
Навиваме корите от пакета на стегнато руло и с остър нож ги нарязваме на около 2 см хапки (малки кръгчета). Нареждаме ги една до друга в намазана с масло тава с разреза нагоре. Разбиваме яйцата. Смесваме ги с настърганото сирене. Стопяваме маслото поръсваме обилно с него всяко кръгче и накрая заливаме със сместа от яйцата и сиренето. Изпичаме баничките до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари