Баница с ябълки и локум

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Баница с ябълки и локум
Баница с ябълки и локум
admin
Добавена от: admin
69109
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

В намаслена тава се редят три кори и се слагат по малко нарязани на парченца ябълки, стафиди, локум, захар, канела, орехи и олио. Отново се нареждат три кори и плънка, завършва се с кори. Щруделът се реже като торта докато е суров, полива се по прорезите с газираната вода и малко олио. Пече се в предварително загрята на 200 С фурна до порозовяване. Горещият щрудел се поръсва с пудра захар. Може да се поднесе с разбита сметана, или полят с ванилов сос.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft