Банички с риба и картофи
22 Декември 2011
2673
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
кори за баница
1 консерва риба тон в олио
200 г сварени картофи, нарязани на малки кубчета
1 ч. ч. пушен кашкавал, настърган
2 с. л. копър, нарязан на ситно
сол, пипер, зехтин и лимонов сок на вкус
Рибата се разбърква с картофите, кашкавала и копъра и се подправя със сол, пипер и лимонов сок.
Корите се намазват със зехтин и се слепват две по две. Плънката се разпределя по тях и те се навиват на рула. Отгоре се намазват със зехтин и се запичат за 20 мин. в загрята на 180° С фурна, докато се зачервят. Когато поизстинат, се нарязват на парчета и се поднасят със салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари