Бирен хляб
22 Декември 2011
38319
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В купа смесете бирата и кафявата захар. Поръсете отгоре 1 ч.л. активна суха мая. Разбъркайте, за да се разтвори. Прибавете първата доза брашно или 1 ч.ч. и разбъркайте добре. Покрийте с прозрачно домакинско фолио от всички страни. Оставете на стайна температура (23 ~ 30 градуса) за 12 до 24 часа.
Изсипете стартовото тесто в купата на машината, след което всички останали продукти се поставят в машината според поредността посочена от производителя. Избира се програма за бял или обикновен хляб.
За 700 грамовия хляб машината ви трябва да има вместимост поне 10 чаши.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари