18 Август 2011
6485
Снимков материал: pixabay.com
2 чаши + 2 супени лъжици брашно
¼ чаена лъжица сол
½ чаена лъжица черен пипер
2 чаени лъжици бакпулвер
7 чаени супени лъжици масло, студено
2 лукови глави, нарязани на ситно
Достатъчно количество настърган пармезан
¾ чаша прясно мляко
Сол по избор
- Загрейте фурната до 220С. В голяма купа разбъркайте брашното, пипера, бакпулвера и солта.
Оставете настрани.
Нарежете маслото на малки кубчета. Ако е твърде топло, го оставете във фризера за около 10 минути. Смесете маслото с останалата смес, докато се разбърка добре. Прибавете лука и сиренето и разбъркайте отново.
Прибавете и млякото и омесете с ръце. Ако усетите, че има нужда от още мляко, прибавете смело.
Размесете тестото върху набрашнена повърхност и разтелете. Нарежете на малки кубчета и прибавете сол отгоре. Запечете за около 12-16 минути, докато се зачерви.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари