
Маслото се разтопява за 1-2 минути в микровълнова фурна на 300-350 вата.
Тава за печене се намаслява и се поръсва с брашно, за да не залепне сладкишът.
Разтопеното масло се изсипва в купа и се разбърква с кафявата захар на средна скорост на миксера.
Добавят се 2 яйца и пресетите през гевгир брашно и бакпулвер.
Белият шоколад се ратопява и се излива в купата с останалите продукти.
Счупва се и третото яйце и се разбърква с тел.
Орехите се смилат в блендер с бялата захар и се смесват с тестото заедно с ванилията.
Получената смес се разстила в тавата за печене и се изпича във фурна на 160 градуса.
Изпеченият сладкиш се нарязва на парчета, които се поставят в порционна чиния.
Поднася се украсен с пелети бял шоколад, череши Мараскино, стрък мащерка и топинг.