Бобена мусака от бабините тефтери

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Бобена мусака от бабините тефтери
Бобена мусака от бабините тефтери
admin
Добавена от: admin
15545
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Сварете боба и когато е сварен, го пасирайте. ­ Сварете няколко яйца, обелете ги, нарежете на колелца и ги посолете със сол и черен пипер. В съда, в който ще приготвяте мусаката, подредете слой пасиран боб, слой яйца. Над яйцата поръсете с настъргано сирене и малко олио, след което отново подредете пласт боб и пласт яйца. Повторете процедурата, докато се изчерпат продуктите. ­ Накрая залейте мусаката с 2 разбити яйца с малко прясно мляко и сложете мусаката да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато се зачерви добре. 

Продуктите са на вкус - според това какво съчетание от вкусове харесвате.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft