Бобен дип
3 Януари 2012
3521
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Свареният фасул се намачква с пресата за картофи. Мазнината се затопля и се слага намачканото вариво. Разбърква се няколко пъти, залива се с млякото и се посолява. Малко преди да заври се слага жълтъка. След като заври се сваля от огъня.
Същото пюре може да се направи и с лук, който се запържва, като към него се прибавя смачкания фасул. Поднася се като гарнитура или с яйца на очи.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари