Бобен дип

вход през zajenata.bg
Бобен дип
admin
Добавена от: admin
3521
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Свареният фасул се намачква с пресата за картофи. Мазнината се затопля и се слага намачканото вариво. Разбърква се няколко пъти, залива се с млякото и се посолява. Малко преди да заври се слага жълтъка. След като заври се сваля от огъня.
Същото пюре може да се направи и с лук, който се запържва, като към него се прибавя смачкания фасул. Поднася се като гарнитура или с яйца на очи. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft