Богата бисквитена торта с пандишпанов блат и крем

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Богата бисквитена торта с пандишпанов блат и крем
Богата бисквитена торта с пандишпанов блат и крем
admin
Добавена от: admin
105059
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

6 яйца 
350 гр. захар 
1 супена лъжица галета 
половин пакетче бакпулвер 
2 супени лъжици брашно 
150 гр. орехи
2 пудинга ванилия 
700 мл прясно мляко 
80 гр. маргарин 
100 гр. тъмен шоколад 
1 пакетче сметана
1 опаковка бисквити (450 гр.)

Въпреки, че се приготвя много бързо, тази торта от бисквити ще ви изненада с богатия си и кремав вкус.
Разбийте 6-те белтъка с 150 грама захар и след това добавете галетата, две супени лъжици брашно, бакпулвера и орехите (ситно смлени). Изпечете от тестото блат в тава, покрита с хартия за печене, за около 20 минути при температура от 200 градуса. 
За да приготвите крема: разбийте шестте жълтъка с 200 грама пудра захар. Пригответе пудинга по обичайния начин, като в сместа, която ще излеете във врящото мляко, добавете и разбитите жълтъци. Бъркайте, докато се сгъсти и оставете да се поохлади, след което добавете вътре разбития на пяна маргарин и разбъркайте. Разделете крема на две части. В едната част сложете разтопения шоколад. 
Редувайте при подреждането тортата по следния начин: пандишпанов блат, жълт крем, ред бисквити, потопени в мляко, кафяв крем и така, докато се изчерпа целият крем. Украсете с разбита сметана и по желание с натрошени ядки, шоколад и пр.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft