Бомбички от кайма с лук и бекон-Да си оближеш пръстите!
12 Юли 2015
549192
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Няма нищо по-добро, от приятели за добра компания и добра храна. Аз съм постоянно нащрек за нови рецепти, които да изпробвам.
Така че, когато видях тази невероятна рецепта за барбекю кюфтета с лук и беконче, знаех, че ще го пробвам още на същия ден.
Изключително лесна за приготвяне рецепта! Определено ще ви хареса!
Съставки:
2 глави лук
500гр.
говеждо месо
1/4 чаша магданоз, нарязан
1/4 чаша гъби, нарязани на ситно
1 супена лъжица кафява захар
1 супена лъжица чили сос
1 чаена лъжичка соев сос
1 чаена лъжичка сос Уорчестър
1/4 чаша галета
бекон
1 бутилка барбекю сос
За да започнете да приготвяте тези вкусни барбекю бомбички , загрейте фурната до 220 градуса.
- Обелете лука и го нарежете, на половинки, като отстраните най-големите люспе, за да ги използвате в овиването на топките, а останалата част нарежете наситно.
- Смесете говеждото месо, нарязания лук, магданоз, гъби, кафявата захар, подправките и галетата в голяма купа.
- Оформете такива кюфтенца, които да могат да се затворят между две люспи от лука, след което ги увийте в бекон, така, както е показано на снимките по-долу. Можете да използвате клечки за зъби, за да захванете бекона.
- Печете в тава на 220 градуса, в продължение на 40 минути. Покрийте топките със сос и печете в продължение на още 5 минути.
- Резултатът ще бъде идеално допълнение към вашето лятно парти! Беконена бомбичка с лук, която е едновременно сладка и солена!
Моля, СПОДЕЛЕТЕ тази рецепта, ако ви е харесала!
Ето ги и снимките:
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари