Борш по Никулденски
3 Декември 2013
12946
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете всички зеленчуци на дребни парченца и ги сложете да се варят в подсолена вода - докато омекнат. Рибата почистете от кожата и я прибавете (както е цяла) в зеленчуковия бульон. Овкусете със солта, черния и червения пипер. Варете рибата със зеленчуците 20-тина минути, след което я извадете, обезкостете и накъсайте на дребни парченца. Върнете рибните парчета обратно в супата, изчакайте да заври и дръпнете от огъня. Готовата супа застройте с разбитото с брашно и кисело мляко яйце. Поднесете борша студен, поръсен обилно с магданоз и гарниран с резенчета лимон.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари