Бродет по Которски
13 Февруари 2013
9320
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
800 г различни видове риба
олио
3 глави лук
4-5 скилидки чесън
4 домата
150 г бяло вино
1 равна лъжица брашно
дафинов лист, черен пипер, сол
Изпържваме в олиото нарязания на филийки лук, добавяме ситно нарязания чесън, брашното и пържим до пожълтяване. Наливаме виното и 150 г гореща вода, прибавяме нарязаните на кубчета домати, черен пипер, сол, дафиновия лист и задушаваме до омекване. Изваждаме рибеното месо, прецеждаме бульона, връщаме рибата и задушаваме на тих огън.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари