Брускети с прошуто, ябълка и козе сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Брускети с прошуто, ябълка и козе сирене
Брускети с прошуто, ябълка и козе сирене
admin
Добавена от: admin
16172
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

9-10 парченца франзела или багета
1 скилидка чесън
зехтин extra virgin
сол и черен пипер на вкус
9 тънки резена прошуто (или бекон) (140 гр.)
1 малка ябълка, нарязана на тънки резени
225 гр. меко козе сирене или сирене бри 

Загрейте скаричка/парти грил. Върху тавичка поставете филийките хляб и ги поръсете със зехтина, сол и черен пипер на вкус. Запечете, докато станат леко хрупкави. Извадете от грила и натъркайте обелената скилидка чесън върху изпечената страна на хляба, след това го обърнете върху тавичката с неопечената страна нагоре.
Покрийте хлебчетата равномерно с прошуто, ябълки и сирене. Поръсете с още малко зехтин, щипка сол и черен пипер. Запечете под грила, докато сиренето започне да се топи - 3-5 минути.
Поднесете брускетите топли или на стайна температура. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft