Брънсуикски пастет

вход през zajenata.bg
Брънсуикски пастет
admin
Добавена от: admin
10445
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

385 мл. наденички от черен дроб (Брънсуикска)
100 мл. сирене крема
1/3 ч. чаша подквасена сметана
1 ч. лъжица лимонов сок
1 ч. лъжица настърган лук
черен пипер и чеснов прах на вкус

Разбийте на крем сиренето като постепенно прибавяте наденичката от черен дроб. Прибавете подквасената сметана. Бъркайте докато стане гладка смес. Прибавете лимоновия сок и подправките. Оставете да престои в хладилника най-малко 1 ч. (най-добре цялата нощ).

Препоръки: 1) Може да го сервирате като сос или да оформите от него топчета и да ги поръсите с нарязани ядки и пресен магданоз; 2) Сервирайте със солени бисквити, чипс или пресни зеленчуци. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft