Брюкселска гъбена супа
17 Юни 2012
16057
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Смиламе с машинка за месо почистените гъби (заделяме няколко за украса) и ги изпържваме в масло заедно със ситно нарязания лук. Сипваме брашното и пържим, докато получи кафяв цвят, наливаме постепенно бульона, разбъркваме добре, посоляваме, поставяме черния пипер и сваряваме. Сваляме супата от котлона, прибавяме сметаната, поръсваме с магданоз и прибавяме ситно нарязаните яйца. Накрая пускаме заделените гъби, изпържени предварително в масло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари