готово бутер тесто
буркан песто (росо или верде)
1 голяма топка моцарела (около 250 гр)
2 домата
12 черни маслини
сол и черен пипер
Загрейте фурната на 200 градуса. Разрежете бутер тестото на еднакви по големина квадрати, около 10х10 см. Намажете квадратите с пестото и ги сложете в средата на загрятата фурна. Докато се пекат, разрежете моцарелата и доматите на тънки резени, а маслините - на половинки. Когато тестото се надигне и започва да става златисто, извадете квадратите от фурната и много бързо наредете върху тях продуктите за плънката - по 1 резен моцарела и домат и по 1 маслина върху всеки квадрат. Поръсете с малко сол и черен пипер и ги върнете във фурната. Тази стъпка е най-добре да направите много бързо, за да не спадне тестото.
Печете още 10 минути, докато тестото бухне напълно и добие хубав златисто-кафяв цвят, а сиренето се е разтопило. Поднесете със салата.