Бутер охлювчета с кренвирш и лук
22 Декември 2011
8731
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг бутер тесто
2 бр. кренвирши
маргарин
4 глави лук
червен пипер, куркума, чубрица
Нарязаният на ситно лук се запържва докато поомекне. Добавят се нарязаните на колелца кренвирши и подправки, пържи се отново за няколко минути. Бутер тестото се разстила, намазва се с маргарин и се разпределя плънката. Навива се на руло, което се реже на разстояние 3-4 см. Парчетата се обръщат в тавата като пънчета, които отново се намазват с маргарин и се пекат в предварително загрята на 200 С фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари