Бучка сирене, 1 домат, малко масло и пъхаш в гювечето. След 15 минути вече обираш дъното с хлябче!
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Сигурно сте хапвали сирене по шопски - това бързо и вкусно ястие влиза в графата аламинути , и е идеалното предложение за бърза вечеря след тежък работен ден. Шепа продукти, малко време във фурната и готово! Ето как се прави сирене в гювече по шопски:
Сирене по шопски
Продукти:
150 гр.сирене
1 червен домат
1 яйце
20 гр.масло
1 люта чушкиа
риган
босилек
чубрица
Приготвяне:
Намажете дъното и стените на гювече с маслото, сложете плочките сирене и поръсете с подправките и малко червен пипер.
Сложете резените домат и чушлето и пъхнете за 15 мин. във фурната. След това чукнете отгоре яйцето и захлупете капака на гювечето. Изключете фурната, за да не се препича яйцето.
Внимание: гювечетата винаги се слагат в студена фурна, защото ако се сложат в загрята, ще се спукат!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари