Българин не е пил лекарства от 1990-та година, благодарение на една лесна промяна! Вижте каква!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Българин не е пил лекарства от 1990-та година, благодарение на една лесна промяна! Вижте каква!
405428
Снимков материал: pixabay.com
Българин не е пил лекарства от 1990-та година, благодарение на една лесна промяна! Вижте каква!

Благодарение на своето хранене, в момента  Владимир Мутаров е на 60 години – жив, здрав, изпълнен с енергия да работи и да помага на хората да се избавят от тежките болести, така както той самият се е излекувал от нелечимата болест ХУХК

Благодарение на своето хранене оздравелият Владимир Мутаров е част от  екипа на д-р Георги Гайдурков.

********

Владимир Мутаров е роден в София през 1956 г.  Завършва УНСС (тогава ВИИ).

През  1985 г. заболява от болестта на ХУХК.

Все още съвременната  медицина не може да открие каква е причината за появата на болестта на ХУХК и какво трябва да бъде нейното лечение.

В продължение на 5 години Владимир Мутаров е подложен на безброй изследвания в много болници, но никой специалист не може да му предложи адекватно лечение, с помощта на което да се избави от болестта.

През 1990 г.

Владимир срещаЛидия Ковачева и тази среща се оказва изключително важна.

Лидия Ковачева му назначава гладуване в продължение на 41 дни.

По време на това гладуване Владимир Мутаров  приемал по 800 гр. плодове и билкови отвари, подсладени с малко мед.

След като преминал този 41-дневен период без хранене, той оздравял, но направил още няколко курса на подобно лечебно гладуване по 30 и 20 дни, за да затвърди своето трайно здраве.

През първите 2 или 3 дни  чувството на глад го има, но след това изчезва, защото стомахът се трансформира и се пригажда към новия начин на хранене.

********

Докато гостува в сутрешния блок на TV 7,  Владимир Мутаров обясни, че след проведеното лечение без хранене, той повече не е вземал никакви лекарства.

Той направи едно интересно сравнение. Ако започнем да наливаме вода на една супер луксозна кола, тя ще престане да се движи.

Ако зареждаме същата тази кола с качествено гориво, тя ще се движи без проблеми.

Същото става и с човешкия организъм.

Ако приемаме некачествена храна, започваме да боледуваме.

Ако се храним рационално и здравословно, ние ще бъдем здрави и дълголетни.

По този повод Владимир Мутаров написа няколко книги, в които дава изключително полезни съвети за здравословно хранене.

Съветите на Владимир Мутаров за здравословно хранене:

1 – Човек трябва да се храни, когато е гладен.

2 – Човек трябва да приема течности, когато е жаден.

Никой в природата не се храни под час – там се яде, когато има храна или когато животните са гладни.

3 – Най-добре е всеки човек сам да отглежда своята храна, но на практика това  е невъзможно. Затова е правилно да купуваме храни, отглеждани в биофермите.

Колкото по-голямо е търсенето на храни от биофермите, толкова повече  ще бъдат създавани, за да задоволяват нашите нужди от здравословно хранене.

4 – Владимир се храни с месо и млечни продукти, но обърна внимание на факта, че се съобразява с количеството.

5 – Човешкият организъм може сам да произвежда вода – т.нар. метаболитна вода. Това означава, че и без да се приемат течности, организмът не се обезводнява.

6 – Полезните туршии са онези, които са приготвени без сол.

Тяхната трайност е малка – до 2 или 3 седмици, защото солта е консервант и тя ги запазва в продължение на няколко месеца.

Не са полезни и онези туршии, които са приготвени с аспирин.

Аспиринът е изкуствен консервант, защото той не присъства в нашето тяло.

По-добрият вариант е да използвате сол като консервант, защото натриев хлорид има в човешкото тяло, вместо аспирин или ацетизал.

7 – Лютениците и компотите не са полезни, защото се приготвят при продължително варене на продуктите и последваща стерилизация на бурканите.

На първо място се губят полезните ензими.

Губят се витамини и минерални соли.

По-здравословно е плодовете и зеленчуците да бъдат замразени във фризера или да си ги купуваме пресни.

В миналото, когато не е имало хладилници и фризери, всичко е било изсушавано. Това също е здравословен и полезен вариант за съхраняване на храната.

Това важи не само за плодовете и зеленчуците, но и за месото.

Съвременните суджуци, луканки и пастърми са вредни не само поради солта, но и заради опасния консервант Е250 – натриев нитрит. Това е силна отрова, която с времето се натрупва в тялото и довежда до здравословни проблеми.

Хора, които консумират такива деликатеси, задължително трябва да правят прочистване на организма – само на вода, на вода и плодове, на суровоядство, суровоядство и готвени храни, но приготвени без сол и мазнина.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft